6 oktober 2010

Dancing on my own - Robyn

Hipster förlorar kamp om man på dansgolvet. Jagar bort besvikelsen med piruetter.

Robyn har via en vän fått reda på att mannen hon älskar har fått en ny kompis. Hon frågar sig själv om denna kvinnliga kompis älskar honom lika mycket som Robyn gör. Det är mulet med risk för regn i Robyns hemort, men hon vill ändå ta sig hem till mannen, trots att hon vet att det är dumt. Robyn vet nämligen var mannen befinner sig och slår vad om att även kvinnan är där.

Robyn ställer sig i ett av lokalens hörn och ser på när mannen kysser kvinnan. “Oh, oh, oh”, jämrar hon och frågar mannen varför han inte lägger märke till henne. Robyn ger allt vad hon har där i hörnet, men ändå väljer mannen en annan kvinna att ta med sig hem. Istället tvingas Robyn dansa ensam.

Efter detta bakslag bestämmer sig Robyn för att dansa bort besvikelsen. Hon tycks tappa fotfästet helt och ägnar resten av natten till att krossa flaskor och snurra runt i piruetter.

När klubben ska stänga tänds ljuset I lokalen och musiken stängs av. Trots att det är ljust i lokalen så kan mannen fortfarande inte se Robyn. Hon säger hejdå och går.

>> Riktiga texten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar