18 februari 2011

In the club - Danny Saucedo

Dansant yngling blir galen på klubben.

Det är fredag och Danny Saucedo har haft en jobbig vecka. Han skickar ett textmeddelande till sina vänner, samtidigt som han upprepade gånger lyssnar på sin favoritlåt. Tiden går och Danny tycker det är dags att bli galen. Han säger sig vara tvungen att ge sig ut på stan, där han alltid står på gästlistan.

”På klubben, klubben, på klubben, klubben, på klubben, klubben, på klubben, klubben”, utropar han, varpå han förtydligar:
”På klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben”

Klubben har en dämpad belysning och kvinnor överallt. Flaskor vänds upp och ner och musikrytmer ljuder när Danny och hans kamrater går till dansgolvet. Alla är spritt språngande galna och skriker efter mer galenskap!

”På klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben”, upprepar han.

Klubben är den plats i hela världen som han helst vill vara på. Hans livsfilosifi är att rocka med dig på klubben, du och Danny hela natten.

Danny ber om en sekund för att få klarhet i en fråga. Han har upptäckt att någon spanar in honom och uppmuntrar denna person att komma fram och berätta om sig själv. Han vill lära känna personen i fråga på klubben.

Danny fortsätter upprepa sitt mantra om klubben.

>> Riktiga texten

4 kommentarer:

 1. Hahaa dööör ^^

  SvaraRadera
 2. HAHAHA!!!!! ASBRA!!! Vi visste fan inte att det fanns ett sånd enormt djup i texten när den blev till! Tack för att du exponerade lyrikens inre skönhet och komplexitet! =) //Figge

  SvaraRadera
 3. Figge: Det krävdes en hel del dissekerande innan den till synes raka och enkla texten föll isär och denna naket gripande skildring av Dannys fredagskväll steg fram. Det kanske är dags att gräva djupare i hans låtskatt nu :)

  SvaraRadera
 4. Hahah! Lysande! :)

  SvaraRadera