26 februari 2011

E det fel på mig? - Linda Bengtzing

Kvinna med till synes perfekt riktig karl fantiserar om otrohet.

Linda Bengtzing har träffat en fysiskt välbyggd man som hon funkar bra ihop med. Han är maskulin och tar hand om sin familj ordentligt - alltså en sådan som alla vill ha, enligt Linda.

Två bra egenskaper med Lindas karl är att han plockar ur diskmaskinen efter sig och har den kunskap som krävs för att byta olja på Lindas bil. En riktig karl helt enkelt.

Men trots sin mans till synes perfekta egenskaper så fantiserar Linda om en annan, möjligen en riktig karl även han.

När Linda ser den andra mannen så sker en explosion inne i hennes kropp. Allt som krävs av mannen för att få Linda attraherad och på fall är ett leende. Hon kan då inte längre styra över hennes handlingar och vill bara ha mer av mannen och det han har att ge henne. Linda undrar om det är något fel på henne som känner så här.

Lindas liv känns upp och ner och hon vet inte om hon orkar fortsätta. Hon borde ju vara glad eftersom hon redan har en familjekarl som, förutom tidigare nämnda egenskaper, kan bygga, snickra och planera måltider.

Men ändå fortsätter hon att fantisera om den andra mannen.

2 kommentarer:

  1. vad är det som säger att den andra personen skulle vara en man?

    SvaraRadera
  2. Anonym: Det mesta tyder på att det är en man eftersom de attribut som Linda uttryckligen eftersöker är traditionellt manliga. Men självklart finns möjligheten att det är en kvinna som hon fantiserar om, jag håller med.

    SvaraRadera