25 februari 2012

Amazing - Danny Saucedo

Fantastisk och jättebra kille sjunger om o-o-o-otrolig person.

Danny Saucedo mår jättebra, eller fantastiskt rent utav. Han längtar efter att få skaka av sig stressen med hjälp av dans. Han beskriver känslan som en växande kraft som får honom att känna sig vid liv.

Orsaken till att han känner sig jättebra och fantastisk är att han träffat en person som är otrolig, och på så sätt gör Danny jättebra och hjälper honom med andningen.

- Du är otrolig, otrolig!, utropar Danny. O-o-o-otrolig, förtydligar han sedan.

Efter en till synes irrelevant och möjligen osann berättelse om ett fallskärmshopp som Danny utfört så låter han oss alla ännu en gång få veta hur otrolig tidigare nämnd person är.

>> Riktiga texten

2 kommentarer:

  1. älskar danny<3

    SvaraRadera
  2. Texten är verkligen ovanligt själlös, också ur ett melodifestivalperspektiv. "I'm feeling great, I'm feeling awesome, let me explain, you are the reason I breathe, you're amazing, amazing, you're amazing."

    Det påminner om de eviga intervjuerna med idrottsstjärnor som inte kan verbalisera sina starka känslor: "Nä, det är helt otroligt asså, går inte att beskriva med ord, helt otroligt, jag fattar det inte, det är underbart, det är helt otroligt."

    SvaraRadera