10 september 2010

Amelia - Tommy Nilsson

Skönsjungande hårman försöker vinna kvinna med tjat.

Tommy vill att Amelia ska komma och vila sig ett kort tag. Hon verkar ha problem med att det inte finns ljus i samtliga rum, men Tommy menar att hon ändå kommer hitta vägarna genom dem. Han fortsätter berätta att han inte har någon lösning på den sorg Amelia bär på på grund av att hennes kamrat dragit, men han lovar henne att bortom alla illusioner så finns det tröst.

Tommy vill att Amelia ska komma och kyssa honom och att de då tillsammans kan gå genom de där mörka rummen. De är båda lika ledsna, men kärleken kommer komma tillbaka.

Tommy är lite svävande i sitt lockande på Amelia så om hon inte riktigt förstår och inte känner sig tillräcklig eller inte orkar hänga med så kommer någon, förmodligen Tommy, att ställa upp för henne och se till att hon får tillbaka sin tro.

Tommy fortsätter att tjata på Amelia och försöker med att säga att han är lika rädd som hon. Sen säger han att hon faktiskt måste dra iväg för det är så man gör om man ska kunna komma tillbaka. Om Amelia ger sin förlåtelse så kommer allt bli riktigt toppen igen.

Tommy vill inte leva ensam, särskilt eftersom de både är lika snygga. Om Amelia bara kommer tillbaka så kommer de bli lyckliga igen någon dag framöver.

>> Riktiga texten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar