14 september 2010

Guzzen - The Latin Kings

Förortsrappare uppvaktar parfymdoftande snygging. De möts sedan i ett ömsesidigt "tjoahadelittanlej".

Douglas León, även känd under sitt artistnamn Dogge Doggelito går upp halv sju på morgonen för att gå på toaletten där han först duschar och sedan bajsar och kissar, vilket leder till att han missar sin buss.

När han sedan står där och väntar på bussen kommer en väldigt vacker tjej på cirka arton år förbi. Hon har gröna ögon och ljusbrunt hår, samt luktar som parfymen Lolo, vilken Douglas tycker luktar gott. Han lyckas endast tänka att det är häftigt. Bussen kommer och han kliver på den. Douglas undrar då hur en tjej kan vara så fin.

När han anländer till skolan känner han sig desorienterad. Han tar trappan upp och hon tar hissen. På vägen till sitt förvaringsskåp träffar han på sin vän Chippe som då stod och ljög för en annan kille vid namnet Philippe. Douglas anmärker på detta och tycker att Chippe ska vara ärlig istället, vilket gör Chippe upprörd. Douglas berättar då om tjejen på bussen och understryker att han talar sanning om hennes skönhet. Han understryker detta ytterligare en gång och tillägger att han kan bevisa detta då tjejen går på samma skola som dem. Hon hade precis gått förbi Douglas och hälsat, vilket gjort honom så pass upprymd att han hade svarat "Tjoahadelittanlej" -- en fras känd från barnvisan "Sjörövar-Fabbe" från berättelserna om Pippi Långstrump.

Eftersom tjejen var den bästa tjejen på bussen började Douglas stöta på henne.

Skolan tar slut och det blir lov, vilket innebär att Douglas slipper prov och tester. Istället kan han gå på flertalet festligheter. Nu visar det sig att det aktuella kalaset Douglas ska på är hos en god vän till honom som bjudit in tjejen från skolan. Hon på bussen som han tycker är den bästa tjejen han sett på en buss. Douglas börjar vara extra trevlig mot henne så att hon ska tycka om honom, men det går inte helt lätt. Till slut så klarar han inte av det mer utan bekänner sina känslor för henne, det vill säga att han är intresserad av att ha henne. Denna taktik med ärlighet visar sig fungera betydligt bättre för hon svarar med att han kan ta för sig av henne precis så som han själv vill.

Redan första kvällen tillsammans berättar Douglas för tjejen att han "hjärtar henne", men hon väljer att härma honom och svarar, "Tjoahadelittanlej", vilket kanske kan tolkas som att hon inte var redo för den typen av känslor så tidigt i relationen.

Douglas avslutar med att informera oss om att hon förutom att vara den bästa tjejen på bussen även har den finaste rumpan, vilket föranledde hans närmande.

>> Riktiga texten

2 kommentarer:

  1. Det är fel han säger mötte jag chippe inte chepe
    chippe är karaktären från låten salsa kungen!

    SvaraRadera
  2. Ajajaj, bra där "Anonym". Det blir en korrigering på det i texten. Tack för tipset.

    SvaraRadera