16 september 2010

Det går bra nu - Petter

Förmögen egenföretagare och kapitalist ger spartips och undervisar i konsten att tjäna pengar. Framstår som skrytsam.

Petter vill att man ska kolla in hans sätt att vara på eftersom han gör som han själv vill. Bland annat så hanterar han pengar och föredrar män. Han sparar pengar, behåller sin stil och tar det lugnt. Detta är något han gör från maj till april varje år. Han brukar gå omkring med en sedelbunt, samtidigt som han håller på med häftiga saker som oftast är av stor vikt, men som inte genererar några pengar på hans kontokort.

Om han inte fått en sak utan att ha betalat för den så har han stulit den. Alla vet att han gör på detta viset och inte hymlar med det. Petter är inte den som drar sig ur en situation om den blir jobbig. Hans uppfattning om livet är att det är väldigt hårt ända tills han får en affär att gå igenom.

Petter kan anpassa sig till alla sociala sammanhang, som en kamelont. Han håller sig i bakgrunden när det är kalas, men om han har tillgång till alkohol kan han börja ropa om någon går, men det gör detsamma eftersom det går bra i hans liv nu.

Han har en stadig inkomst, dricker dyr champagne och äter rysk kaviar. Hans vänner är de som följer efter honom om han bestämmer sig för att gå någon annanstans, eftersom han har pengar. Petter uppmanar alla att räcka upp handen om man känner som honom. Om man känner att det går bra nu.

Petter omsätter allt han kan komma över i affärer. Det kan röra sig om allt från skor och raptexter, till bilar som blivit renoverade. Ingen kommer undan hans företagande, eftersom Petters mål är att ta mycket betalt så att han kan vara rik. Han har tryckt upp ett visitkort med texten "Ers Majestät", något som går ihop med hans förkärlek för dyrt vin och hans häftiga stil. Hans klocka har varit med på omslaget på Kingsize magazine, Nordens största hip hop-tidning.

Petter är väl medveten om att bilar drivs av fossila bränslen. Han förvarar sina pengar i sin madrass och sätter således inte in några pengar på banken, vilket förklarar varför han inte har några pengar på sitt kontokort.

När Petter tjänar som mest med pengar så kan han tänka som klarast. Då är livet toppen och hans affärer är under utveckling. Det tar tid för honom att bygga upp ett kapital. Om han har dåligt med pengar så blir även hans liv dåligt. Petter menar på att det är anses fult att tjäna mycket pengar i Sverige och göra något av sitt liv. Han tycker att folk håller tillbaka och inte visar upp sina tillgångar, vilket de gör i andra länder.

Han tycker ändå att han har ett bra liv där han tar bra droger och att han överlag tjänar rätt bra. Han tycker att man ska vara stolt för att man har inkomster, oavsett om man skattar för dem eller inte. Hans råd är att investera det man tjänar i tre snabba affärer, eller fem om fler är intresserade. Då gäller det att göra det ordentligt. Fungerar inte det så ska man ge rabatt.

>> Riktiga texten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar