17 september 2010

Hon är min - GES

Tre vänner bråkar om samma kvinna och försöker bevisa deras rätt till henne. Slag under bältet förekommer.

Orup Eriksson börjar med att be de andra om ursäkt för att han tjatar, men uppmanar dem att inte vänta på att kvinnan ska ringa dem. Niklas Strömstedtmenar att Orup har fel och föreslår ett doktorsbesök och någon form av medicin.

Anders Glenmark ger sig in i diskussionen och liknar antingen Niklas eller Orup med en hund som väntar med öppen mun. Sådant beteende diskvalificerar honom från alla chanser till umgänge med kvinnor, enligt Anders.

Alla tre är ordagrant överens om att kvinnan är stark, charmig, varm och rik, samt att de vill ha henne. Det återkommande problemet är att alla vill ha henne för sig själv och hotar varandra att inte röra henne.

Niklas påstår att han har information från kvinnan som skulle få de andra att avlida om han berättade. Orup har på omvägar fått reda på att kvinnan har slängt allt som Niklas gett henne. Det handlar om allt från dikter och presenter, till en ring.

Anders går på offensiven och menar att kvinnan rör honom på ett speciellt sätt som skiljer sig från hur hon rör vid Orup och Niklas. De sistnämnda har enligt Anders dessutom ingen chans att ha penetrerande samlag med kvinnan. Under natten planerar han att resa iväg med kvinnan och göra det så pass snabbt att de andra inte hinner ifatt.

De fortsätter diskutera vem kvinnan tillhör.

>> Riktiga texten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar