11 september 2010

Hon har ett sätt - Jakob Hellman

Blyg ung man beundrar kvinna på håll. Attraheras av konstiga läten och accessoarer.

Jakob Hellman berättar om en kvinna med en helt unik stil. Hon har bland annat ett speciellt läte där hon kniper ihop läpparna och låter ungefär: ”mhmm”. Detta är ett läte som Jakob inte visste fanns.

Kvinnan tar inte hänsyn till befintliga lagar om balans när hon klär sig. Hon har bland annat på sig små band, både på handlederna och i håret. Jakob skulle kunna vänta länge för att få chans på kvinnan.

Kvinnan har en försiktig gångstil, med begränsade höftrörelser. Hon har även ett speciellt leende som endast kan uppfattas av Jakob. Ibland går hon förbi Jakob utan att låtsas om hans närvaro.

Ibland får kvinnan besök av en man som hon är tillsammans med. Jakob beklagar sig över att det inte är han själv som är tillsammans med kvinnan. Om så vore fallet skulle han vilja spendera alla dagar med henne. Men han konstaterar samtidigt att man inte kan äga någon, åtminstone inte denna kvinna.

Jakob har funderat på att fråga efter kvinnans namn, men tvekar i rädsla att hon ska heta något fult eller konstigt. Han skulle gärna vilja gå runt och hålla hennes hand tills den krossades, men ännu hellre göra något som han klarar av rent fysiskt.

>> Riktiga texten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar